Τα νέα μας

Η εταιρία μας ξεκίνησε την πορεία της στη διαμόρφωση χώρων και τις καινοτόμες κατασκευές το 1982 και έκτοτε, βρίσκεται σε ανοδική πορεία στον κατασκευαστικό κλάδο, με τη δεκαετία του 2000, μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του '10, να χαρακτηρίζεται "χρυσή εποχή" για την ανάπτυξή μας. Στη παρούσα φάση αξίζει να σημειώσουμε πως η επιχείρηση μας, μετά από πολυετή πορεία στον κατασκευαστικό κλάδο, αντιστέκεται στο ρεύμα των εξελίξεων και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο, ακόμα και εν μέσω κρίσης, έχοντας εισέλθει πλέον στη φάση του σχεδιασμού της παραγωγής των χωρισμάτων, στο εργοστάσιό μας στο Κορωπί.

 

Η επιθυμία μας να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, μας προτρέπουν να έχουμε υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές για να πετυχαίνουμε επιθυμητά αποτελέσματα με συνέπεια, όπως περιγράφει το πλαίσιο της πιστοποίησης μας κατά ISO 9001:2008. Εξίσου σημαντική για εμάς είναι και η προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και η ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας, καθώς διαθέτουμε πιστοποιήσεις κατά ISO 14001 και OHSAS 18001.

 

Πρωτοστατώντας στον τομέα των εξελίξεων, και έχοντας παραδόσει έργα σε πολλές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρίες, ευελπιστούμε πως θα βγούμε δυνατότεροι από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων ετών και θα συνεχίσουμε, με συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και σεβασμό στο περιβάλλον να προσφέρουμε λύσεις που να καλύπτουν τις λειτουργικές και αισθητικές σας ανάγκες.